GIS as a Decision-making Tool for Small Businesses in the Retailing - Toman, Marian, 1970-
Analýza troch obchodných centier v Bratislave. Analýza nákupného správania spotrebiteľov v oblasti pôsobenia nákupného strediska cez geografický informačný systém GIS. Nastavenie marketingového mixu a komunikácie vďaka výstupom analýz.