Automotive logistika - neustály tlak na efektivitu - Brezovský, Jozef
Automobilový priemysel ako najvýznamnejší segment hospodárstva SR. Špecifiká logistiky v automobilovom priemysle. K téme sa vyjadruje manažér logistiky spoločnosti Glovis Slovakia, ktorá zabezpečuje logistiku pre Kia Motors Slovakia a vedúci logistiky Volkswagen Slovakia.