Sanctions and embargoes as a crisis response instrument in the context of the Ukrainian crisis - Orieskova, Veronika
Typológia sankcií a reštrikcií. Dopady sankcií a embárg na akcionárov v EÚ a Rusku. Vybrané ukazovatele analýzy: zmena výmenného kurzu a rast inflácie.