Vývoj nemocenského pojištění od rozdělení České a Slovenské Federatívni Republiky 1. 1. 1993 - Kahoun, Vilém
Vývoj nemocenského poistenia a jednotlivých odvetví sociálneho zabezpečenia za posledných 25 rokov, a to po roku 1989, osobitne po roku 1992, teda po rozdelení Českej a Slovenskej Federatívnej republiky.