Schvaľovanie a technická implementácia uvedenia nového produktu na bankový trh - Hrušovská, Dana, 1964-
Online banking a mobilné bankovníctvo v ČSOB. SmartBanking od ČSOB možno zaradiť medzi najpopulárnejšie aplikácie na slovenskom bankovom trhu. ČSOB sa snaží zabezpečiť komfort pre svojich klientov v oblasti finančných služieb na základe moderných komunikačných technológií a profesionálneho servisu na pobočkách.