Komparácia odbytových stratégií pri uvedení nového produktu na bankovom trhu - Hrušovská, Dana, 1964-
ČSOB, a. s. na bankovom trhu a bankové produkty - súčasný stav. Komparácia odbytových stratégií. Služba mimoriadne splátky hypotéky a služba bezplatné mimoriadne splátky pre segment živnostníkov a malých podnikateľov, porovnanie.