Diagnostika prístupov k sociálnym inováciám - Matušovič, Martin
Podstata sociálnej inovácie. Definovanie sociálnej inovácie má v súčasnosti otvorený charakter. Procesný rozmer sociálnych inovácií. Definovanie obsahu sociálnych inovácií.