Najvýznamnejšie zmeny v zdaňovaní príjmov fyzických osôb zo závislej činnosti v roku 2016 - Brnová, Miroslava
V roku 2016 došlo k ďalším zmenám v zákone č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. Jednou skupinou zmien sú aj doplnenia rôznych druhov zdaniteľných príjmov fyzických osôb , ale aj príjmov oslobodených od dane, spôsobu ich výpočtu a pod.