Jednoduchá spoločnosť na akcie - Strapáč, Peter
Novelou obchodného zákonníka uskutočnenou zákonom č. 389/2015 Z. z. došlo k vytvoreniu nového typu obchodnej spoločnosti a jeho zaradeniu do Obchodného zákonníka pod názvom jednoduchá spoločnosť na akcie. Najpodstatnejšie odlišnosti a charakteristické črty tohto typu obchodnej spoločnosti.