Novely účtovných predpisov v novembri a decembri 2015 - Farkaš, Richard
V novembri a decembri 2015 boli novelizované viaceré účtovné predpisy. Niektoré z týchto zmien nadobudli účinnosť 31. decembra 2015, niektoré 1. januára 2016 a niektoré nadobudnú až 17. júna 2016.