Stock market co-movement at the disaggregated level: individual stock integration - Dogus, Emin
Gewekeho ukazovatele spätnej väzby určujúce úroveň svetovej trhovej integrácie podniku. Mikroekonomické determinanty integrácie individuálnych akcií podniku. Úroveň zmeny v miere integrácie podniku vysvetlené premennými špecifiká podniku (firm specific) a úroveň priemyslu (industry level).