IPO cycles in Central and Eastern Europe: what factors drive these cycles? - Peterle, Polona
Stimuly počiatočných verejných ponúk (IPO). Komparácia SVE IPO trhových cyklov a IPO cyklov na Deutsche Borse. Stimuly IPO cyklov - sentiment investorov. Dôvody podceňovania IPO (underpricing).