Kritická praxe mezi "jinou" sociální prací a aktivismem - Janebová, Radka
Sociálna práca by mala fungovať ako iniciátor sociálnych zmien k zaisteniu sociálnej spravodlivosti a garancie ľudských práv. Vzťah organizácií, ktoré podľa nášho názoru vykonávajú kritickú (aktivistickú) sociálnu prácu. Princípy, metódy, riziká a príklady dobrej praxe kritickej sociálnej práce.