Estimating probability of informed trading on the Bucharest Stock Exchange - Cepoi, Cosmin Octavian
Modelovanie pravdepodobnosti informovaného obchodovania (PIN). Vzťah PIN, rozpätie, volatilita a trvanie obchodu. Vzťah PIN a makroekonomických ukazovateľov.