Manager characteristics and manager-replacement: how is pension fund performance affected? - Alda, Mercedes
Determinanty pre nahradenie manažéra na vzorke španielskych penzijných fondov. Analýza vplyvu výmeny manažéra na výnosnosť a riziko fondov. Prepojenie rizikovosti a charakteru manažéra.