Veľký Čiernomorský región v meniacom sa geopolitickom kontexte - Kindibalyk, Olyana
Pretvorenie svetového systému medzinárodných vzťahov a problémy spolupráce a konfrontácie vo veľkom Čiernomorskom regióne.