Celková faktorová produktivita a jej determinanty v Európskej únii - Čekmeová, Petra
Odhad tempa rastu celkovej faktorovej produktivity v jednotlivých členských štátoch Európskej únie a identifikácia jej najvýznamnejšiích determinantov. Aplikácia metódy rastového účtovníctva a Bayesiánskeho priemerovania modelov.