Slnečno na čerpačkách, oblačno pri palubných jednotkách - Valachovičová, Viktória
Cenové rozdiely nafty v rámci jednej krajiny. Zlacnenie nafty od roku 2014 zhruba o štvrtinu. Spotrebná daň nafty na Slovensku nižšia ako je celoeurópsky priemer. Ako môžu dopravcovia ušetriť. Obľúbené tankovacie destinácie. Premenlivé ceny v Nemecku. Protesty v Belgicku proti mýtnemu systému. Mýto aj na ruských cestách.