Spätná väzba vo vyučovacom procese - Kultan, Jaroslav, 1960-
Príspevok analyzuje vlastnosti rôznych druhov spätnej väzby a možností jej realizácie s využitím IT. Zavedenie spätnej väzby umožní zvýšenie kvality vzdelávania. Zavedenie spätnej väzby s využívaním IT nemôže byť iba automatickým používaním testov, dotazníkov, písaním esejí alebo seminárnych prác. Musí byť založené na analýze požiadaviek daného predmetu, cieľa vyučovacej hodiny a celkovej úrovne študentov.