Aký by mal byť web, ktorý ide s dobou - Řezáč, Jan
Praktické rady, ako urobiť webovú stránku pre návštevníkov zmysluplnejšou. Dôležitý grafický dizajn, avšak dôležitejší je obsah. Webová stránka ako marketingový nástroj firmy. Maslowova pyramída webdizajnu. Prínosy dobrej grafiky webu.