Strážcovia nákladov a peňaženiek vodičov - Valachovičová, Viktória
Mobilné aplikácie pre autodopravcov. Znižovanie nákladov a zvyšovanie bezpečnosti. Novinka Národnej diaľničnej spoločnosti - "Pomoc na diaľnici".