Slovenské servisné centrá sú na ceste do prvej ligy - Smižanská, Monika
Centrá zdieľaných služieb (SSC) na Slovensku. Vývojové fázy centier zdieľaných služieb. Centrálna Európa cieľom prevažne amerických korporácií. Dôvody etablovania. Od znižovania nákladov ku zvyšovaniu kvality výstupov. Vplyv demografického a politického vývoja krajín na ďalší rozvoj servisných centier.