Ekonómia a právo - Gonda, Vladimír
Študijný program Ekonómia a právo, zaoberajúci sa vzťahom práva a ekonómie, ktorý Národohospodárska fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave a Právnická fakulta Unierzity Komenského v Bratislave poskytujú spoločne od akemického roku 2014/2015 v dennej aj externej forme.