Procesný prístup a uvažovanie založené na riziku v ISO 9001:2015 - Grauzeľ, Jozef
Procesný prístup a ustanovenie prevádzkovania procesov ako integrovaného a komplexného systému v organizácii. Prínosy uvažovania založeného na riziku a ako toto riziko zapracovať do budovania systémov manažérstva kvality.