Spoločenská odpovědnost - nic nového v ČR - Petříková, Růžena
Spoločenská zodpovednosť a súčasná legislatíva tejto problematiky v Českej republike. Ciele a podstata uspokojovania potrieb všetkých zainteresovaných strán. Potreba osobnej zodpovednosti, ktorá je významnou súčasťou spoločenskej zodpovednosti. Globalizácia a spoločenská zodpovednosť.