Manažérstvo rizík v sociálnych službách - Kovaľová, Mária
Pripravenosť manažérstva rizík a vypracovanie postupov a pravidiel riešenia a systému preventívnych opatrení na predchádzanie vzniku krízových situácií v zariadeniach sociálnych služieb. Definovanie štandardu pre poskytovateľa sociálnej služby. Zákon č. 448/2008 Z. z. o sociálnych službách v znení neskorších predpisov.