Wage Rigidities and Jobless Recovery in Slovakia: New Survey Evidence - Tóth, Peter, 1978-
Makroekonomický vývoj počas zotavenia v SR. Determinanty ceny práce na Slovensku. Sila odborov, rigidita miezd nadol a vedúca úloha korporácií - hlavné príčiny rastu bez nových pracovných miest.