<The> Minimum wage and its impact on youth unemployment - Ivaničková, Mariana, 1977-
Vplyv a dôsledky minimálnej mzdy na nezamestnanosť mládeže v krajinách Európskej únie pre rok 2014. Veková štruktúra uchádzačov o zamestnanie na Slovensku a porovnanie miery nezamestnanosti mladých ľudí v Európskej únii.