New trends in marketing communications of enterprises - Jergová, Natália
Nové trendy v oblasti marketingovej komunikácie s dôrazom na on-line marketing. Problematika on-line marketingu a súčasné trhové prostredie si vyžaduje zmeny v používaní tradičných nástrojov marketingovej komunikácie z dôvodu nárastu elektronickej reklamy. Reakcia podnikov na flexibilné správanie zákazníkov.