Relationship small business and private brands - Pružinský, Michal, 1952-
Značky výrobkov v rozvinutých krajinách a príležitosť k rastu hodnoty značky pre zákazníka. Povedomie a asociácie spotrebiteľa, ktoré si so značkou vytvára. Hodnota značky a posilnenie medzinárodných maloobchodných reťazcov.