Právna úprava obce za výkon delegovanej štátnej správy - Hrtánek, Ladislav
Proces delegovania výkonu štátnej správy a decentralizácia verejnej správy. Právna úprava decentralizácie verejnej správy. Právna zodpovednosť obce za výkon jej úloh. Pracovnoprávna a trestnoprávna zodpovednosť. Občianskoprávna zodpovednosť.