Firm-level output and competitiveness in the great recession: the role of firm characteristics and qualitative factor - Lalinský, Tibor
Vývoj volatility outputu a konkurencieschopnosti podniku. Nižšia orientácia na export, väčšia produktivita, efektívnejšie líderstvo, profesionálny manažment a orientácia na redukciu nákladov: faktory prekonania krízy a zachovania konkurencieschopnosti.