Cizinci vzdělávající se na českých školách - Kejhová, Hana
Rast počtu zahraničných študentov na českých vysokých školách. Najviac študentov zo Slovenska, Ukrajiny, Vietnamu a Ruska. Počet cudzincov vzdelávajúcich sa na českých školách v školskom roku 2003/2004, 2008/2009 a 2014/2015, podiel cudzincov na celkovom počte detí, žiakov a študentov. Top 10 zahraničných študentov na UK.