Suboptimality of immediate annuitization in private pension schemes - Šebo, Ján
Porovnanie stratégií vyplácania dôchodkov: stratégia naprogramovaného vyplatenia a stratégia okamžitého vyplatenia. Návrh na legislatívnu úpravu vyplácania dôchodkov z druhého piliera na Slovensku. Informačná asymetria