Podnikový sektor – vybrané aspekty empirické analýzy zemí Evropské unie - Izák, Vratislav
Podnikový sektor v makroekonomickom rámci. Vzťahy medzi inštitucionálnymi sektormi členských krajín Európskej únie. Vývoj kapitálovej štruktúry podnikov a problematika tzv. pákového efektu.