Marketingová komunikace v turistické destinaci - Vaníček, Jiří
Špecifiká marketingovej komunikácie turistickej destinácie ako celku. Ciele marketingovej komunikácie. Špecifiká jednotlivých foriem komunikačného mixu v turistickej destinácii - osobný predaj, reklama, eventy, press trip, fam trip, street show, road show, filmový turizmus. Pamiatky UNESCO. Veľtrhy a výstavy.