Kto viac škodí vašej firme alebo antisociálne správanie - Ulčin, Peter
Antisociálne správanie ohrozuje fungovanie organizácie i jej zamestnancov v práci. Vplyv pracovného prostredia, skupinový kontext a pracovníci inklinujúci k antisociálnemu správaniu. Spúšťače antisociálenho správania sa na pracovisku.