Živnosť alebo s. r. o. ? naštartujte svoje podnikanie - Škulavík, Patrik
Porovnanie rozdielov a základných výhod a nevýhod podnikania prostredníctvom živnosti a spoločnosti s ručením obmedzeným (s. r. o.). Dane, vedenie účtovníctva, riziko ručenia a ukončenie podnikania. Zhrnutie v skratke.