87 % dnešních nákupných rozhodnutí probíhá až v místě prodeje - Jesenský, Daniel
In-store marketingová komunikácia. Pre jej úspešnú realizáciu a maximálnu efektívnosť na predajnom mieste je nevyhnutné porozumieť aktuálnemu nákupnému správaniu zákazníkov a vplyvov na nákupné rozhodovanie - od prípravy na nákup, až po samotný proces nakupovania.