Operativní leasing je hlavně pro náročnejší provoz - Kolář, Vojtěch
Využitie operatívneho lízingu na financovanie manipulačnej techniky. Faktory ovplyvňujúce využívanie operatívneho lízingu. Pomer využívania operatívneho a finančného lízingu. Operatívny lízing výhodný najmä pre veľké podniky. Servisná zmluva.