A praxi máte? - Míšek, Tomáš
Doprava a logistika ako jeden z najperspektívnejších odborov. Dynamicky sa vyvíjajúci odbor, ktorý ponúka zaujímavé pracovné príležitosti. Štúdium odboru logistiky na českých vysokých školách. Kombinované štúdium na Vysokej škole logistiky a Dopravnej fakulte Jana Pernera pardubickej univerzity.