General conditions of current situation of the social and solidarity economy (SSE) in the Slovak Republic - Dubcová, Gabriela, 1968-
Ukazovatele SSE. Charakteristika role organizácií v SSE. Komparácia nadobudnutých údajov s údajmi od akcionárov organizácií.