Porovnanie stratégie zahraničnej politiky vlády Mikuláša Dzurindu a vlády Róberta Fica voči NATO a EÚ - Vlčej, Jozef
Porovnanie stratégie zahraničnej politiky vlád Mikuláša Dzurindu a Róberta Fica v období 1998-2010. Vymedzenie základných rozdielov.