Online marketing – vytvárajte obsah, ktorý vzdeláva! - Drahošová, Martina
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o optimalizácii webovej stránky. Kľúčové komponenty blogových príspevkov. Obsahová ponuka webovej stránky. Call-to-Action (CTA) - link pobádajúci používateľov aby na neho klikli.