Miestna samospráva ako dôležitý podsystém verejnej správy v podmienkach Slovenskej republiky - Kováčová, Eleonóra
Teoretický rámec skúmania miestnej samosprávy. Prvky riadenia a regulácie miestnej samosprávy. Samosprávne orgány. Realizácia kompetencií.