Princíp deľby moci ako súčasť regionálnej samosprávy v Slovenskej republike - Palúš, Igor
Problémové, resp. slabé miesta súčasnej právnej úpravy v podmienkach regionálnej samosprávy. Konfrontácia s potrebami praxe.