Regional aspect of unemployment in Slovakia - Harumová, Anna, 1955-
Vývoj prístupov k nezamestnanosti vo svete. Inkluzívny trh ako riešenie dlhodobej nezamestnanosti. Vývoj nezamestnanosti na Slovensku. Dlhodobá nezamestnanosť na Slovensku podľa miest. Podpora štátu regiónom s vyššou nezamestnanosťou.