Factors and determinants of the European marketing - Čihovská, Viera
Európsky marketing je reakciou na integračné procesy spoločného európskeho trhu a procesov globalizácie a rastu medzinárodnej konkurencieschopnosti. Európsky marketing a identifikácia kľúčových determinantov životného prostredia v praxi podnikov, ktoré sa chcú etablovať na konkurenčnom trhu EÚ.