Ceny komodít zažili pád - Kris, Richard
So znížením ceny za obilie, cien bravčového, cukru a pomarančového džúsu a závratného prepadu kurzu kávy od začiatku roka 2015 neúprosne klesá tzv. breakfast index. Je najnižší za posledných 5 rokov. Indexy cien potravinárskych komodít.