Špecifiká eventového cestovného ruchu vyvolaného Folklórnym festivalom Východná - Šimončičová, Anna
Charakteristika pojmu special event. Podujatia ako najrýchlejšie sa rozvíjajúca oblasť v cestovnom ruchu. Socio-ekonomické a socio-kultúrne efekty festivalov. Folklórny festival Východná. Cestovný ruch v obci mimo festivalu. Cestovný ruch vo Východnej počas festivalu. Aspekty a riešenia masového turizmu v obci.